Overweeg je leraar te worden in het voortgezet onderwijs of mbo in de regio Rijnmond, kom dan in november naar een ‘Leraar van Buiten’-informatieavond. Je kunt er informatie krijgen over baankansen, het zij-instroomtraject, subsidies en regelingen, en diverse HRM-zaken. De avonden vinden plaats in Hoogvliet (20/11), Rotterdam (25/11), Dordrecht (27/11) en Schiedam (28/11).

Na een plenair gedeelte waarin ook een zij-instromer wordt geïnterviewd, zijn er twee rondes met interactieve sessies naar keuze. Deze worden geleid door schoolleiders, lerarenopleiders, zij-instromers (ervaringsdeskundigen) en personeelsadviseurs.
Onder het genot van een borrel kun je tot slot rechtstreeks contact hebben met de sessieleiders en andere aanwezigen. De avonden duren van 19.30 tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Meer informatie en aanmelden op www.leraarvanbuiten.nl