De lancering van het RPO-kanaal op woensdag 17 juni geeft het Samen Professionaliseren binnen onze Opleidingsschool een impuls.

Tijdens het webinar ‘Verder Samen Professionaliseren’ werd het videokanaal van RPO Rijnmond gelanceerd. Vertrekkend voorzitter Ton Roelofs gaf hiervoor het startsein, waarna Paul Baan zijn keynote speech hield over ‘Wat brengt leraren tot de beste prestaties?’. Ruim 60 deelnemers logden in voor het online event.
Zo’n 40 deelnemers bekeken vervolgens een van de tien video’s over heel gevarieerde onderwerpen die door betrokkenen waren gemaakt en gingen daarna in breakout-rooms in gesprek met de filmmakers. Wie de (overige) video’s wil bekijken kan dit 24/7 doen via de website. Klik hier,  ga naar het tabblad ‘Samen Professionaliseren’ of klik op de homepage op de button ‘RPO-kanaal’.
Een uitgebreider verslag van het event – waar naast voorzitter Ton Roelofs ook coördinator Liesbeth Bloeme afscheid nam – verschijnt in de nieuwsbrief (eind juni).

Ook een bijdrage leveren aan het RPO-kanaal of suggesties daarvoor doen? Neem contact op met Sjoerd Hoekstra (s.hoekstra@helinium.nl)