38 Kansrijke kandidaten voor tekortvakken zijn te vinden in de kandidatenbank van Leraar van Buiten – een afgeschermd deel van de website leraarvanbuiten.nl

In deze beveiligde omgeving kunnen schoolleiders en hrm-medewerkers zoeken naar kandidaten die aan voorlichtingsmeetings hebben meegedaan, zich hebben georiënteerd in de praktijk (voor zover mogelijk) en in de meeste gevallen de driedaagse training Zin in Lesgeven hebben gevolgd. Andere kandidaten hebben zich op een andere manier gekwalificeerd, doordat ze al werken als klassenassistent of technisch onderwijsassistent (toa). Met alle kandidaten is uitvoerig gesproken.
Wie zich in de kandidatenbank presenteert, is in principe volgens team Leraar van Buiten benoembaar op je school, maar de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de school. Leraar van Buiten beperkt zich tot het aanbieden van dit platform waarop kandidaten zich kunnen presenteren.
Ben je schoolleider en ben je onze uitnodigingsmail kwijt, mail dan naar office@leraarvanbuiten.nl en je ontvangt snel opnieuw de inloggegevens.
N.B. Er zijn inmiddels al 20 contacten met kandidaten gelegd via dit platform. Wees er dus snel bij!