Als thema voor de Jaardag 2024 is gekozen: ‘RPO in ontwikkeling en vitaal’. Het thema van de keynote speech is: ‘Integraal werken aan welbevinden op school’. De keynote zal verzorgd worden door het Trimbos Instituut in samenwerking met Pharos, expertisecentrum gezondheidsverschillen.
De Jaardag 2024 is gepland op woensdag 27 maart 2024 van 14.30-17.00 uur, bij Penta De Oude Maas, De Ritte 2, 3201 LE Spijkenisse.

De jaarbijeenkomst is hét moment waarop studenten, werkplekbegeleiders, schoolopleiders, clustercoördinatoren, programmacoördinatoren, directeuren en rectoren, schoolbestuurders, lerarenopleiders en anderen die betrokken zijn bij onze opleidingsschool elkaar ontmoeten en inspireren.

Op de Jaardag komen Samen Opleiden en Samen Professionaliseren samen. Dit keer ontmoeten we ook graag de collega’s uit het veld van Samen Professionaliseren.
De programmalijn Samen Professionaliseren wordt voorgesteld en de collega’s die hiermee bezig zijn zullen het podium nemen om alle enthousiaste plannen voor de komende periode te presenteren.

De uitnodiging met meer informatie over het Jaardagprogramma wordt na de voorjaarsvakantie gemaild. Reserveer de middag alvast in je agenda!

N.B. Eerder op dezelfde dag vindt de kick-off plaats van de Onderwijsregio Rijnmond die sinds 1 januari 2024 functioneert; hiervoor zijn of worden bestuurders uitgenodigd.