Jouw brug naar de toekomst

Het Krimpenerwaard College is een regioschool voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in Krimpen aan den IJssel, op een steenworp afstand van Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Bij ons is iedereen welkom. We gaan op een fijne manier met elkaar om.

Onze school is een regioschool met een breed aanbod: mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze leerlingen komen uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Een klein deel van de leerlingen komt uit Rotterdam-Oost. In september 2024 telde de school zo’n 850 leerlingen.

De belofte van het KC aan zijn medewerkers
Onze school streeft naar een kansrijke toekomst. Niet alleen voor onze leerlingen, óók voor jou. We erkennen en waarderen je inzet, expertise en toewijding. Samen met je collega’s vorm je de ruggengraat van onze school.

Wij beloven jou dat je je bij ons op school kunt blijven ontwikkelen en dat we samen je successen én je fouten vieren. Wij bieden je een inspirerende en verrijkende werkomgeving, waarin je met en van je collega’s leert. Je voelt je uitgenodigd om je ideeën te delen, feedback te geven en te ontvangen en proactief verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en je gedrag. Je ervaart dat onze school open staat voor vernieuwing en sterk betrokken is bij de bredere samenleving. Iedereen op onze school voelt zich gezien en gesteund. Je weet dat je op je collega’s en je leidinggevenden kunt bouwen en vertrouwen. Er is een sterk gevoel van verbondenheid en een grote mate van veiligheid.

Met deze belofte bevestigen we onze toewijding aan onze gezamenlijke missie: een kansrijke toekomst voor iedereen die bij onze gemeenschap betrokken is. Op een school als de onze wil je graag werken!

Krimpenerwaard College
Groene Wetering 1
2922 CX Krimpen aan den IJssel
0180 45 01 10

Meer informatie op www.kwcollege.nl
Je kunt ook contact opnemen met onze schoolopleider Linnette Revierre via rvr@kwcollege.nl