Welkom bij De Willem

CSG Willem van Oranje locatie Zoomwijck
Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland

CSG Willem van Oranje locatie Poortwijk
Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland

Website: dewillem.nl

Onderwijsaanbod: mavo, havo, vwo, tto
Aantal leerlingen: 1.424
Aantal medewerkers: 151

Waar staat de school voor?
CSG Willem van Oranje is een christelijke scholengemeenschap met twee vestigingen. Op de locatie Zoomwijck wordt lesgegeven op (tweetalig) havo-, (tweetalig) atheneum en (tweetalig) gymnasium-niveau. Op de locatie Poortwijk zitten onze mavo en de mavo/havo-brugklas.
Wij bieden een gevarieerde, uitdagende en ordelijke leeromgeving. Willem van Oranje is een senior tto-school. Op de mavo staat internationalisering centraal. Op alle niveaus hebben we een uitdagende Sportklas.

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat de leerlingen goed tot hun recht komen. Vanuit een christelijke identiteit treden wij de wereld tegemoet. Wij staan open voor iedereen die het christelijk karakter van de school respecteert. Onze school wordt geleid door de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in de Hoeksche Waard (VCVO). Het college van bestuur van de vereniging vormt het bevoegd gezag.

Praktisch
Beide schoolgebouwen zijn goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Bij beide locaties is een bushalte waar de schoolbus van Connexxion aankomt en vertrekt.

Begeleiding
Begeleiding van stagiaires staat voor ons als een fijn en belangrijk onderdeel binnen de school. Samen Opleiden is de unieke kans voor de student om te ontwikkelen tot een bekwaam docent, eerstegraads en tweedegraads. Als school hechten we veel waarde aan kwaliteit en het ontwikkelen van je eigen authenticiteit. Dit inspireert onze werkplekbegeleiders en schoolopleider om jou hierin te begeleiden.
Als je nog meer wilt weten over een stageplek, neem dan gerust contact op.